12.10., hétfő
Judit

GINOP-1.3.1-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Beadási határidő: lezárt - GINOP - Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program

A vállalkozások külföldi piacokra kijutását elősegítő Felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében. Mindezen célok eredményeként megvalósulhat a mikro-, kis- és középvállalkozások exportképességének és versenyképességének növekedése, a helyi, nemzeti és nemzetközi hálózatokba történő bekapcsolódása, a szomszédos országokkal való együttműködések fejlődése, valamint a régióval folytatott külkereskedelmi tevékenységek fejlődése is. A projektek által teremtett új munkahelyek révén nőhet a foglalkoztatás is.

Pályázati kódGINOP-1.3.1-15
Támogatás megnevezéseGINOP-1.3.1-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása
Támogatás formájavissza nem térítendő
Támogatás elnyerésének módjaegyszerűsített kiválasztási eljárásrend
Forrás összege (Ft)5.000.000.000
Beadás kezdete2015.06.22.
Beadási határidő2017.06.22.
Támogatás céljaA vállalkozások külföldi piacokra kijutását elősegítő Felhívás célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében. Mindezen célok eredményeként megvalósulhat a mikro-, kis- és középvállalkozások exportképességének és versenyképességének növekedése, a helyi, nemzeti és nemzetközi hálózatokba történő bekapcsolódása, a szomszédos országokkal való együttműködések fejlődése, valamint a régióval folytatott külkereskedelmi tevékenységek fejlődése is. A projektek által teremtett új munkahelyek révén nőhet a foglalkoztatás is.
Kedvezményezettek köreJelen Felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be: mikro-, kis- és középvállalkozások jogi forma szerint: a) kettős könyvvitelt vezető jogi személyiségű gazdasági társaságok, b) egyéni vállalkozók, egyéni cégek, c) szövetkezet.
Támogatási feltételekA Felhívás támogatja a külpiacra jutást elősegítő szolgáltatások igénybevételét, marketingtevékenységeket, idegen nyelvű honlap létrehozását és piackutatás elvégzését. A Felhívás keretében önállóan támogatható a külföldi kiállításon vagy vásáron való részvétel és a külföldi árubemutató szervezése.
Támogatás mértéke50% a támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 50%-a
Támogatási minimum összege (Ft)1.500.000
Támogatási maximum összege (Ft)20.000.000
Támogatott projektek száma (minimum - maximum)550 - 600

Forrás: http://palyazat.gov.hu/megjelent_a_mikro_kis_es_ko...

eseménynaptár

Projektzáró2015.07.16. 10:00

A német nyelvű és német nemzetiségi nevelés-oktatás infrastrukturális kapacitásának bővítése Győrben című projekt zárórendezvénye.

További részletek
Átadás2015.06.26. 10:00

Az "AQUASANARIUM - szolgáltatásbővítés a Hotel Európa fit****superiorban" c. projekt ünnepélyes átadása.

További részletek

hírlevél