Mit tud a peer? Fő cél és eredmény

Mit tud a peer Fő cél és eredményA GIDDB az ARTI Puglia által vezetett peer discovering job, vagy peer learning, amelyet Magyarország és Spanyolország Fejlesztő cégeivel együttműködve ismerünk el. A projekt célja a fiatal (18-35 év közötti) vállalkozók által létrehozott és kezelt kkv-k fejlődési képességének javítására irányuló tervtámogatási mechanizmusok kidolgozása alulról felfelé irányuló technika alkalmazásával. Mi a peer felfedezése? A társfelfedező feladatok a kölcsönös csere logikáját követik: ezek kölcsönös megértési feladatok. Ennek eredményeként a társfelderítő feladat célja, hogy ugyanolyan hasznos legyen, köszönhetően a társak közötti szakértelem, koncepciók és tapasztalatok megosztásának, valamint vadonatúj módszerek és javaslatok kidolgozásának, egymástól függő felfedezéssel. Mi az alulról felfelé irányuló politika?

Az” alulról felfelé építkező ” KKV-támogatási terv közösségvezérelt jogorvoslatokat alkalmaz a fejlődés és a fenntarthatóság növelése érdekében az apró és közepes méretű vállalkozásokban. Ezek az intézkedések keresni, hogy próbálja ki az alternatív típusú szakértelem termelés és eljárások technológia és ennek következtében nagy leendő felhasználásával vonzó új ötletek és technikák. Az alulról felfelé építkező lehetőségek megfelelnek a helyi forgatókönyveknek, az érdekeltségek arányának, valamint az érintett közösségek értékeinek, ami a fenntartható fejlődés folyamatát eredményezi. Cél, valamint a fő eredmény. A munka célja egy olyan tervezési opciókat tartalmazó dokumentum létrehozása, amely gyorsan megfelelő, alulról felfelé építkező szakpolitikai rendszereket tartalmaz, amelyek fenntartják, valamint fokozzák a kkv-k innovatív képességét, amelyeket elsősorban a fiatal vállalkozások tulajdonosai indítanak. Az így létrejövő „alulról építkező programok a kkv-k számára” című tervezési lehetőségekről szóló dokumentum profilokat és információkat tartalmaz a megvalósítható, alulról építkező tervrendszerekről, valamint a módszeralkalmazásokról. Könnyen hozzáférhető („arany nyílt hozzáférés”), minden bizonnyal javaslatokat fog kínálni az érdeklődő európai politikai döntéshozóknak, amelyek felhasználhatják és adaptálhatják őket új beavatkozások tervezésekor vagy a meglévők új áttekintésekor.

Feladatok, Időtartam, Partnerség

Feladatok, Időtartam, PartnerségA feladatkiadás fő feladatai: a korábbi tapasztalatok összegyűjtése, az ideális módszerek, a társkoncepciók és a kapcsolódó sot kommunikáció, valamint a terjesztési tevékenységek minden bizonnyal transzverzálisan kerülnek végrehajtásra a projekt teljes időtartama alatt. Pont. 9 hónap: február-október 2016. Partnerség. A giddb feladat három különböző ország európai társait egyesíti: olaszország, magyarország és spanyolország. Ez a földrajzi és multikulturalizmus magában foglalja az értéket, és jelentős lehetőséget jelent a tudás és a készségek cseréjére, az egyes társak bizonyos társadalmi-gazdasági kontextusával kapcsolatban. A giddb partnerei a következők: arti – modern technológiai és technológiai regionális vállalat, vezető, az arti a puglia modern technológiai és fejlesztési regionális ügynöksége. Az arti által végrehajtott tevékenységek az innováció funkciójának előmozdítását érintik a helyi politikákban, valamint a modern technológiaátadás előmozdítását a kutatásból az iparba. Tevékenységei egy szélesebb körű pénzügyi fejlesztési módszer részét képezik, amelyet az apulia térség követett. Az arti a regionális szervezetek, valamint a termelési rendszerek innovációját és növekedését hirdeti és támogatja. Ifka-iparfe k leszesi kozhasznu nonprofit korlatolt felelossegu tarsasag (ipari növekedésért közhasznú nonprofit társaság), partner, magyarország, az ifka 1990 óta aktív szerepet játszik magyarországon a pénzügyi életben, a modern technológiában és a fejlesztésben, összefogva a logisztika, a minőségbiztosítás és a környezetgazdálkodás iparágait. Az ifka aktívan részt vesz a világméretű országos technikák fejlesztésében. Átfogó hálózatán belül hídintézményként működik. Fundecyt-pctex — fundacion fundecyt parque scientific y tecnologico de extremadura (alapítvány fundecyt tudományos és technológiai park extremadura), társ, spanyolország. A fundect t-pctex egy jótékonysági szervezet, amely hozzá kíván járulni a tudomány és az innováció társadalmi és gazdasági fejlődéséhez extremadura térségében. Ez támogatja, valamint elősegíti a tudományos és technikai fejlődés, valamint sokkal jobb felhasználása a tanulmány és a haladás eredményeket.

DIFASS-ötletes gazdasági eszközök fejlesztése az európai kkv-k fenntartása érdekében (a kkv-knak nyújtott Interregionális pénzügyi támogatás előmozdítása, valamint a nem támogatási eszközök)

DIFASS-ötletes gazdasági eszközök fejlesztése az európai kkv-k fenntartása érdekében (a kkv-knak nyújtott Interregionális pénzügyi támogatás előmozdítása, valamint a nem támogatási eszközök)A Valle d ‘ Aosta terület, A szervezeti keret termelési feladatok és együttműködés, részt vett, mint egy társ a régiók közötti részvétel feladat Interreg IV C DIFASS– fejlesztése ötletes pénzügyi eszközök nevében európai kkv-k (fejlesztése Interregionális pénzügyi segítséget a kkv-k és a nem-támogatási eszközök), valamint 25 más regionális közigazgatási szervek, növekedési ügynökségek, valamint a tudományos intézmények szakmai innovatív finanszírozási kkv-k támogatása: az együttműködés, együttműködött a Magyar helyi advancement agency Panon Organization Web Association tartott 36 hónap; ez magában foglalta a földrajzi elhelyezkedés, amely 20 európai területek: Dánia, Észtország, Németország, Görögország, Magyarország, Olaszország, Litvánia, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és az Egyesült Királyság.

A DIFASS feladat, a partnerek képességeivel és szakértelmével együtt, a világgazdasági válság által felerősödött, a környékbeli kis-és középvállalkozások hitelhez jutásának széles körben elterjedt és érezhető problémáinak kezelésére irányult,valamint az európai kkv-k fejlesztési; nemzetközivé válási és tartós fejlődési kapacitásának megnyitására szolgáló megfelelő eszközök vizsgálatára és létrehozására, a finanszírozáshoz való hozzáférés képességének növelésére. Ennek érdekében a DIFASS munkában részt vevő területek a kritikus tapasztalatcserére és a jó technikákra vonatkozó erőkkel jelentkeztek annak érdekében, hogy lehetővé tegyék a közpolitikák javítását a támogatott finanszírozás területén, valamint a kísérleti területek által már elfogadott ideális módszerek előnyben részesítésének és támogatásának lehetőségét.

A célok, hogy DIFASS javasolta lényegében a következő

A partnerrégiók közötti kollektív rendszer létrehozása gyakorlati tapasztalatok és jó gyakorlatok cseréjére az innovatív pénzek és a közközpontok területén. Az élvonalbeli kkv-k finanszírozáshoz való jobb hozzáférésének, valamint nemzetközivé válási képességeinek problémáinak megteremtése; a projekt során végzett tanulmányok, tanulmányok és munkahelyek eredményeinek népszerűsítése és területi szintű terjesztése. A DIFASS munkát az Interreg IVC program finanszírozta: a program átfogó célja az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) által rendelkezésre bocsátott pénzügyi források révén a helyi tervek és a vállalatkönnyítő eszközök hatékonyságának javítása volt. A projekttel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a DIF hivatalos weboldalára www.difass.eu. szervező: Panon Business Web egyesület Ork Egyesület-Magyarország olasz partnerek: Oristano területi Paktum Soc.Hátrányok. a. r. l.Szardínia Autonóm Terület( RAS), Aosta-völgy Autonóm Régió, külföldi társak: Vaeksthus Közép-Dánia. Szolgáltatásfejlesztés Friesland Alapítvány-Hollandia, Tehnopol Tallinn-Észtország.

A célok, hogy DIFASS javasolta lényegében a következő

A Mak külső Makedónia regionális szerzője-Görögország, Macedónia Regionális Fejlesztési Ügynöksége külső Macedónia (ANKO) S. A. – Görögország, W Technológiai Oktatási Intézet (TEI) Macedónián kívül – Görögország, Ccsev Sevillai üzleti Kamara, Andalúzia – Spanyolország. Szolgáltatásfejlesztési Központ Asturias-Spanyolország, gazdasági növekedés cég AST Európai Központ de Empresas és Innovacion de Burgos-Spanyolország. Zala Matter Fo Foudation for Business Promotion-Magyarország. Venture Kft. – Nagy-Britannia. Helyi Tanács Bea UAB ” Investici ir Technolog központ központ TZ Vorpommern-Németország. Bukarest Universit Universit (Academicy) of Economic Studies-Románia. Lengyel Tudományos Akadémia-Lengyelország. Rzeszo Reg Advancement Agenc Polonia Regionális Növekedési Ügynökség Centru-Románia. Teknikdalen Alapítvány-Svédország. Tia állami vállalat a Technolog számára. Pozsony városa-Szlovákia.

Szólj hozzá!