Integrált menedzsment, valamint az ingatlanok és a városi eszközök fejlesztése

Integrált menedzsment, valamint az ingatlanok és a városi eszközök fejlesztéseHasonlóképpen ebben az évben a Valle Giulia Stílushallgatóinak lehetősége van szembenézni Treviso tartomány tapasztalataival, amely fontos energiahatékonysági feladat, amely elnyerte a „legfinomabb technika” kitüntetést a PA fórum 2012-ben, valamint 2015-ben. A tapasztalat a” társadalmi motiváció „indult, és létrehozta a kerület Treviso keretében a munka” Global Solution For Public Heritage „vették fel, és adott egy globális szinten az Európai munka” egymással – toards Job partnerek: Treviso tartomány (leader), Power Agency a Voc Socina EAV (Cseh Köztársaság), szlovák cég Advancement and Power SIEA (Szlovákia), University of Maribor (Szlovénia), Zágráb városa (Horvátország), Szövetsége Lengyel önkormányzatok „Energie említi” – PNEC (Lengyelország), Development Company South – dunántúli terület– strda (Magyarország), Budapest város 12.kerülete (Magyarország). A projekt középpontjában az áll, hogy ösztönözze a közigazgatást az energiahatékonyság területén a legmodernebb igazgatási módszerek előmozdítására. A cél nem csak a technológiai alkatrészek felújítását érinti, hanem az egyéni viselkedés kezelését is, tekintve, hogy ez kritikus és fő szempont a fogyasztás csökkentésére és az energiahatékonyság növelésére szolgáló technikák meghatározásában. Ma, a „Sapienza” mester didaktikai műhelyében a szó a munka főszereplőihez megy: Antonio Zonta, valamint Maurizio Tufaro. Szerkezet szektor menedzser tartomány Treviso, karbantartási terület felügyelő kerület Treviso. Guglielmo Ela Oan Exec Bec srl-partnere a feladatnak, amely döntő fontosságú az interakcióban, valamint az egyének felelős cselekvések elismerésében. Marco Desideri. MŰSZAKI felügyelő Infocad.FM, az a technológiai rendszer, amely évek óta kulcsfontosságú eleme a Treviso kerület részletrendszerének az intézmény vagyonának nyomon követésére és adminisztrációjára, valamint a kapcsolódó energiafelvételre, valamint amely továbbra is a technikai csomópont az egymással projekten belül.

Az Ecomuseum vezetője az Európai feladat culturecoverY

Az Ecomuseum vezetője az Európai feladat culturecoverYMegkezdődött az Európai task CulturecoverOVER, amelynek főszereplője az Ecomuseum of Salt, valamint a Cervia Sea. A feladat elindítására Cerviában került sor szeptember 4.és 6. között, amikor a 9 európai partner salt városában teljesítette a feladatot, hogy a Közép – Európa 2014-2020 európai területi együttműködési program keretében a „részvétel a természeti és kulturális erőforrások védelméért a közép – európai tartós növekedésért” kiemelt prioritási tengely keretében, különös tekintettel a „társadalmi és kulturális örökség fenntartható hasznosítására való kapacitások javítása”, a „kultúra helyreállítása – – a kivonat védelme és helyreállítása Közép-Európa társadalmi öröksége az ökomúzeumokkal, mint a regionális fejlődés motorjával” fő célja az elvont örökség megőrzése és javítása, a lakosság és a régiók közötti kapcsolat eredményeként, amely a projekt partnerországainak gyakorlatainak, tárgyainak, rendszeres termékeinek értékes forrása. A culturecover durata 3 éves időtartamra szól, és összesen 1 545 855 EUR összegű beruházást kínál, amelyet az ERFA-alapok (Európai Regionális Fejlesztési Alap) társfinanszíroznak. A Cervia közössége vezeti a munkát, míg a többiek Olaszországból (Delta 2000), Magyarországról (Közép-dunántúli Regionális technológiai cég, valamint a Balaton Siófoki fejlesztésével és szinkronizálásával foglalkozó vállalat), Lengyelországból (az energikus lakosság szerkezete és a krakkói béke), Szlovéniából (Pivka közösség), Horvátországból (Rovinic Casa della Batana Ecomuseum Egyesület) érkeznek. Cervia Önkormányzatának kiadási terve 2 250 820, amelynek 80% – át az ERFA alap, 20% – át pedig a gazdasági Helyzetügyi Minisztérium fordulási alapja, valamint a finanszírozás finanszírozza.

A társak közötti szinkronizációs találkozókat minden alkalommal felállítják 6 Hónapok.

A találkozókat az Officine del Sale-ben tartották. Ezekben a napokban a marad a városban, az ügynökök az európai partnerek már a lehetőséget, hogy többet megtudni a Ecomuseum Cervia közelről, megnézni a sós edények, a hatszögletű torony, a só Galéria, részt vesz egy családi séta és ízlelgette a Romagna Üdvözöljük a halászok Klub. A CulturecoverOVER keretében tervezett feladatok között szerepel a legjobb európai szintű technikák elismerése az ökomúzeumok igazgatásában és az absztrakt kultúra fejlesztésében; 3ork részvételi üzletek minden területen, ahol a lakosok megvizsgálják a közösségek mutatóit a kulturális örökség biztosítására irányuló intézkedések meghatározására; képzési feladatok az ökomúzeumok felügyelői és felügyelői számára a társnemzetekben; kutatási látogatások (a horvátországi Rovinio-ban, a Balatonon és Grazban) az európai szintű kontraszt érdekében.

A társak közötti szinkronizációs találkozókat minden alkalommal felállítják 6 Hónapok.Az Ökomúzeumok innovatív igazgatására vonatkozó cselekvési terv kidolgozása; kísérleti projektek alkalmazása az ökomúzeumok az új technológiák használatán alapuló tevékenységek. Erről az utolsó pontról Cervia-ban a közösség oszlopokat szerel fel a történelmi központ 6 tényezőjében, amelyek „elmondják” az emberek kijelentéseit az adott terület történelméről, valamint örökségéről. Ezen túlmenően a salt városában, aorkorkshopon keresztül részvételi folyamatokat hajtanak végre, hogy bevonják az embereket, az érdekelt feleket és az iskolákat, azzal a céllal, hogy elkészítsék a Cervese régió „közösségi térképét”. „Adminisztrációnk – állítja Rossella Fabbri, a haladás helyszínének tanácsosa-rendkívül elégedett azzal a munkával, amelyet az Europe Workplace-nél végzünk, amely lehetővé tette számunkra, hogy ebben a 3 éves megbízatásban több mint 4,5 millió euró Európai finanszírozást szerezzünk a város előmozdítását célzó stratégiai projektekre. A” culturecover progetto job ” az első globális együttműködést jelenti közösségi vezetőnkkel, és ez még inkább büszkeséggel tölt el minket, mivel Európa vezető területei között elismertek minket a turizmus javításának témájában a só és a tenger szokásainak, hátterének és társadalmának helyreállítása révén. Ezzel a feladattal lehetőségünk lenne arra is, hogy életben tartsuk a megosztás és a konfliktus értékeit olyan európai szinten, amelyben a kormányunk szilárdan hisz”.

Tartós mozgás és nagyvárosi tervezés, az Európai Villamosprojekt társainak összehasonlítása, Utolsó online alkalom

A fenntartható mobilitásról szóló Tram-feladat, amelynek a Marche Régió Az andalúziai térséggel (Spanyolország), a Blekinge térséggel (Svédország), Miskolc Önkormányzatával (Magyarország), valamint az Északnyugati Regionális Fejlesztési céggel (Románia) együtt vezető partnere, online rendezvénnyel zárul. Tovább 26 November, egy rendszeren, Az Európai fokozat kulcsszereplői, felelős a várostervezésért; valamint a tartós városi rugalmasságért, a tagállamok nemzeti, valamint a szomszédos érdekelt felei, minden bizonnyal összefoglalja a munka eredményeit 5 éves interregionális együttműködés, kiváló módszerek cseréje, valamint a partnerek közötti felfedezés a jobb területi városi felkészülés érdekében.

Tartós mozgás és nagyvárosi tervezés, az Európai Villamosprojekt társainak összehasonlítása, Utolsó online alkalom

Az Interreg Europe 14-20 program keretében az ERFA-ból és a nemzeti alapokból társfinanszírozott új helyi cselekvési tervek a fenntartható mozgalomért Cable car job célja, hogy erősítse a városi dimenzió jelenlétét a helyi és helyi szintű közpolitikai döntéshozatali folyamatokban, kiegészítve az EU közlekedési fehér könyvének, a városi programnak és az Európa 2020 stratégiának az alkalmazását, valamint az alacsony szén-dioxid-kibocsátású uniós gazdasági légkör irányába történő változást. Az Interreg Europe program technikai titkársága az alkalom során minden bizonnyal nézőpontot ad a területi együttműködésről, a kerekesszékkel kapcsolatos információkról; Valamint a fenntartható városi felkészülésről, az Európai finanszírozásra összpontosítva, valamint arra, hogy pontosan hogyan lehet azt felhasználni új politikák és technikák kidolgozására vagy a meglévők javítására. Ez minden bizonnyal értékes esély lesz a vadonatúj fejlesztési tervek képviseletére ebben a kényes szakaszban a Covid-19 miatt. Végül 2 Magyarországon és Romániában végrehajtott kísérleti akciót minden bizonnyal az Andalúziában született kiváló módszer alapján mutatnak be.

Szólj hozzá!