Magyarország-regionális előkészítő Program a Strukturális Alapok megvalósításához

Magyarország-regionális előkészítő Program a Strukturális Alapok megvalósításáhozA Magyar Regionális Önkormányzatok felkészítése a helyi fejlesztési programok, valamint a strukturális alapokból finanszírozott beavatkozások megbízható végrehajtására; a központi és helyi szintek közötti koordináció az építészeti alapok felhasználásának elősegítése érdekében. Ólom. Gazdasági klíma és finanszírozási Minisztérium. Társ. Formez. Basilicata Régió-Fejlesztés Olaszország Basilicata. Emilia Romagna Régió-Ervet. Friuli Venezia Giulia Régió-Informest. Piemont Régió-Finpiemonte. Futás. Fordulj meg. Segítség a Régiók hozzájárulásainak megszervezésében és előkészítésében a Nemzeti növekedési program/közösségi támogatási keret, az operatív Fejlesztési Program előkészítésének részeként. Megfelelő keretek létrehozása és végrehajtása a Regionális Fejlesztési Operatív Program helyi szintű végrehajtásához és nyomon követéséhez; a projekthez kapcsolódó helyi és regionális személyzet megértésének és operatív készségeinek növelése; hosszú távú felfedező rendszer meghatározása és létrehozása az építészeti alapok területén történő futtatáshoz szükséges készségek átadásának biztosítása érdekében.

A regionális növekedés papja összefoglalja a Magyarországnak szánt uniós finanszírozásról szóló tárgyalásokat

A regionális növekedés papja összefoglalja a Magyarországnak szánt uniós finanszírozásról szóló tárgyalásokatA magyar kormány és az európai fizetőeszköz is folyamatosan vitatható problémákról és nézeteltérésekről beszélt, és ez minden bizonnyal így is marad-közölte a helyi fejlesztési miniszter a Mag Nem című lappal: „kezdettől fogva pozitív és elkötelezett voltam, és azt is el akartam kerülni, hogy Magyarország a végén pénzveszteséget szenvedjen el” – mondta Navracsics Tibor a magyar szövetségi kormány európai uniós forrásokhoz való hozzáférésről folytatott tárgyalásairól az elmúlt fél évben. A lap megjegyezte, hogy Magyarország az év végéig minden megállapodást jóváhagyott Az Európai kompenzációval az uniós források hozzáférhetőségének elősegítése érdekében, hozzátéve, hogy várhatóan 130 milliárd forint (323 millió euró) áttöréses visszafizetés érkezik, amely után minden bizonnyal közbeszerzéseket hirdetnek meg, és tényleges feladatokat is bevezethetnek. A tárgyalások során a szövetségi kormánnyal szembeni „támadásokat „kommentálva Navracsics kijelentette, hogy az Európai kompenzáció valójában nem emelt kifogást, kivéve a” politikai ízlést”. Kijelentette, hogy a kompenzációval való munkakapcsolat „nagyon jó a számos politikai helyszínen”, és a szövetségi kormány minden bizonnyal megpróbálja megtartani „ezt a megfelelő partnerséget” a jövőben. Ami a források felszabadításának menetrendjét illeti, Navracsics azt mondta, hogy az értékeléseket minden bizonnyal a következő hetekben Elisa Ferreira, a Kohézióért felelős európai biztos, valamint a reformok fogják tartani,amelyet minden bizonnyal a kapcsolódó törvények csomagjának parlamenti felhatalmazása március végén. Ha a márciusi esedékesség teljesül, az EK szerint a pénzeszközök felszabadítása áprilisban vagy májusban következhet be-mondta Navracsics.

Svájc és Magyarország új csapatmunkát kezd

November 8-án 2022-ben, Budapesten, a svájci Nagykövetanean-Fran frois Paroz és Navracsics Tibor Magyar Regionális Fejlesztési Pap hivatalosan aláírta a vadonatúj Svájci-Magyar csapatmunka program keretmegállapodását Andrea Studer, az SDC helyettes igazgatója láthatóságában. A program, amely része Svájc második hozzájárulásának néhány EU-résztvevő állam számára, célja a gazdasági és társadalmi különbségek minimalizálása Magyarországon. A megállapodás véglegesítése döntő mérföldkő a két ország közötti hosszú távú részvétel gyakorlatában. Hosszú gyakorlat az együttműködés területén. A Svájc és Magyarország közötti vadonatúj együttműködési program, amely a két ország közötti jó kapcsolatok gyakorlatát követi, minden bizonnyal tovább erősíti a kölcsönös szakmát a svájci és a magyar vállalkozások mellett a kormányzati és nem kormányzati szervezetek közvetlen bevonásával.

Svájc és Magyarország új csapatmunkát kezdAz új programot minden bizonnyal 2022 és 2029 között hajtják végre, és minden bizonnyal javítani fogja az első Svájci kifizetés által lefektetett szilárd struktúrát. A 2. Svájci kifizetés Magyarországnak 87,6 millió CHF volt. Ennek az összegnek legalább 50% – át a nemzet legkevésbé iparosodott régióinak jelölik ki, lásd a Insect Sud központi Egészségügyi Központ palliatív kezelési Intézetét. A svájci delegáció ellátogatott a pesti Sud központi Egészségközpont palliatív kezelő Intézetébe Budapesten. Svájc a magyar szakemberek tapasztalataira és szakértelmére támaszkodva támogatja a palliatív központok és szolgáltatások fejlesztését Magyarországon. Az általános cél a gyógyíthatatlan betegségekkel küzdő egyének és családjaik életminőségének javítása. Az intézet monitoringja ismertette a delegáció tagjaival a szakmai feladatokat, a szakminisztérium képviselői pedig bemutatták a palliatív kezelési program kritikus céljait. Csapatmunka 8 tematikus helyszínen. A részvételi program célja, hogy hozzájáruljon a magyarországi reformokhoz, valamint hirdesse a két ország közötti meglévő és jövőbeli partnerségeket. A Svájci Hozzájárulás azokra a területekre összpontosít, ahol Magyarországnak bizonyítottan szüksége van támogatásra, valamint ahol Svájc szakértelmével és tapasztalatával hozzáadott értéket tud előállítani. Tematikus szempontból minden bizonnyal a szakmai képzésre, a kutatási együttműködésre, a kkv-knak nyújtott támogatásra, az emberkereskedelem elleni küzdelemre, az energiateljesítményre, valamint a környezetbarát geotermikus energiára, a víz-és szennyvízkezelésre, a szociális és egészségvédelemre, valamint a kisebbségekre összpontosít.

Magyarország, Az Európai Unió felerősíti Orbán országának Erasmusát

Mutató, óvatosság, veszély: az Európai Unió Tanácsa valójában úgy döntött, hogy (rövid időre) kizárja Magyarországot az Erasmus és a Perspective Europe programokból. Vagy sokkal jobban mondva: kihagyni a finanszírozásból azokat a főiskolákat, többnyire az összeset, amelyek az elmúlt 3 évben, a nacionalista Orbán Viktor vezette magyar kormány akaratának megfelelően, az állam által finanszírozott önkormányzati szervezetekből valójában Igazgatóságok által irányított (könnyebben kezelhető) magánalapítványokká alakultak át, nem feltűnően tele kormányzati prédikátorokkal, valamint a Fidesz ünnepének számos más szövetségesével. Új monitoring tervek (hívták őket riches monitoring alapítványok), hogy a bruell a hozzájárulás részévé válik az átfogóbb egy döntést hozott az EU, tavaly decemberben, a felfüggesztés 55% – a A” kommunikációs ” alapok, amelyek minden bizonnyal az esedékes Magyarország (egy blokk, amely összege mintegy 6,3 milliárd euró), azzal vádolta, hogy következetesen megsérti a rendelet rendelet, elmaradnak az igazságügyi reform végrehajtása, valamint a lemaradás a korrupció elleni megfelelő. Hasonló bánásmód, amely még az uniós kompenzáció értékelésére vár, Lengyelországot érinti. Ez az első alkalom, hogy az Európai Unió Tanácsa befagyasztotta a készpénzszállítást egy tagállamba a szabályozási iránymutatás megsértése miatt.

Magyarország, Az Európai Unió felerősíti Orbán országának Erasmusát

A” bírság ” alacsonyabb volt, mint az eredetileg az Európai fizetés által kért 65%: mivel Orbán, hogy megszerezze a pnrr által biztosított pénzeszközök egy részét, megszabadult két vétótól, amelyek megakadályozták a létfontosságú Európai döntéseket: az Ukrajnának nyújtott pénzügyi támogatás tervét (18 milliárd euróért), valamint a multinacionális vállalatok átadásakor 15% – os minimális európai adókötelezettséget. Ennek eredményeként Magyarország minden bizonnyal foglalkozik rendkívüli lezárása az Erasmus + program, kifejezetten tervezett állami egyetemek, nem csak az Európai, amely lehetővé teszi, hogy fektessenek kutatási időszak (2-től egy évig) az egyik több mint 500 kapcsolt főiskolák. „Az Európai kompenzáció döntése azonban nem befolyásolja a jelenleg folyamatban lévő csereprogramokat, „anos”a programok monetáris szerkezete 2023-ban garantált, a hallgatók minden bizonnyal nem fognak elviselni semmilyen negatív szempontot”. A büntetést minden bizonnyal alkalmazni fogják (ha időközben nem találnak megoldást) mindazokra, akik 2024-re kérelmet nyújtanak be. Azok a magyar főiskolák, amelyek ténylegesen megváltoztatták jogi jellegüket, mivel 2019-ben (az Orbán-kormány nagylelkű ajánlatai miatt) 21-en vannak, amelyek a legrangosabbak, a Budapesti Corvinus Egyetemtől a Debreceni főiskoláig, egészen a Soproni főiskoláig (a teljes lista alatt). A” közönség ” közül csak 5 maradt (köztük a Budapesti Innovációs és Gazdaságtudományi Főiskola, valamint a Magyar Művészeti Főiskola). Az egyik legkézenfekvőbb „anomália”: a Miskolci Kollégium felügyelőbizottságában feltűnik a magyar igazságügy-miniszter, UD külügy-és kereskedelmi pap, Szijjártó Péter neve,” amit az Európai fizetség Magyarországgal teljesít, az nem helyénvaló és tűrhetetlen ” – közölte Gulas Gergel, Orbán Viktor kormányfő kabinetfőnöke a sajtóreferensekkel. „Ha Navracsics Tibor regionális növekedési miniszterrel, valamint a Pannon Egyetem Igazgatóságának elnökével folytatott tárgyalások nyitva hagyják a megállapodás ablakát:” ha az Európai Bizottság arra kéri a politikai vezetőket, hogy adják fel a főiskolákat irányító alapítványok igazgatóságait, akkor a magyar szövetségi kormány figyelembe veheti a követelést. Látni fogjuk, mi történik”.

Szólj hozzá!